The Vine-Embowered Rusting - Smart. Beautiful. Midriano.

Så underbart

Massage är något som jag gärna vill ha varje dag, om jag vore rik så skulle jag se till att få mig en massage varje dag. Gärna innan man ska sova, det är ju så skönt och man blir så avkopplad. Så det är något som jag skulle satsa på om jag hade mer pengar. Men även nu när man man inte simmar i pengar så är det så värt att gå och ta en massage lite då och då. För det är verkligen värt pengarna tycker jag, det är något som jag gärna unnar mig om dieter något som jag ska unna mig.
Ja det finns många saker som jag skulle vilja unna mig men tror ändå att det skulle vara en av dom som jag verkligen skulle satsa på.

Bra att ge bort i present 

Ja det är något som man borde ge bort till alla nyblivna mammor så att dom kan få lite extra kärlek och omtanke när dom har kämpat så hårt och kroppen har fått tagit stryk. Eller till en trött student som behöver lite extra avkoppling. Vet man inte vart man ska välja så kan man söka på " massage sollentuna " och så hittar man ett bra ställe nära där dom bor. Det brukar vara väldigt tacksamt och uppskattat.
Så det finns så många anledningar att ge bort en massage present till någon. Det gör dom så glad och man blir ju ännu gladare av att ge det till någon annan.
Ja det finns så många bra saker som man kan ge bort och det är bra att ge bort saker som främjar hälsan tycker jag. För det är så viktigt att man ser till att man mår bra och att man tar hand om sin kropp och då är det bra att ge bort det i present.